ANGSA DAN SERIGALA HITAM DAN PUTIH FREE DOWNLOAD

ANGSA DAN SERIGALA HITAM DAN PUTIH FREE DOWNLOAD

Selepas menyelamatkan bekalan daripada terjatuh di tebing, Balto dirinya sendiri terjatuh. Wikiquote mempunyai koleksi petikan mengenai: Pada hari berikutnya, suatu perlumbaan anjing diadakan untuk menentukan anjing terbaik untuk pasukan anjing tarikan untuk mendapatkan ubat-ubatan. Wolf Quest Video “. Lihat Terma-Terma Penggunaan untuk butiran lanjut. Selepas menghadap cabaran lanjut, Balto dan pasukan anjing tarikan akhirnya berjaya tiba di Nome.

Uploader: Faelmaran
Date Added: 27 August 2013
File Size: 42.58 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 96602
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Senarai watak dalam Balto. Wanita berkenaan, yang sebenarnya merupakan Rosy, memandang patung itu dan kemudian mengulangi ayat sama bahawa dia mungkin telah tewas tanpa Balto, sebelum berjalan dengan cucunya sebaik matahari bersinar ke atas patung Balto. Pada satu malam, kanak-kanak Nome, termasuk pemilik Jenna, Rosy, mula jatuh sakit kerana difteria.

Selepas menyelamatkan bekalan daripada terjatuh di tebing, Balto dirinya sendiri terjatuh. Satu-satu sahabatnya di pekan ialah seekor husky merah bernama Jenna yang padanya Balto jatuh hati dan dicabar oleh anjing tarikan kegemaran pekan, Steele, seekor malamut Alaska baka tulen yang garang dan degil.

Balto (filem) – Wikipedia Bahasa Melayu, ensiklopedia bebas

Laman ini diubah buat kali terakhir pada Pasukan itu berlepas pada malam itu dengan Steele sebagai ketua dan mendapatkan ubat-ubatan itu dengan jaya, tetapi dalam perjalanan pulang, keadaan bertambah teruk dan pasukan keliru itu dan akhirnya terkandas di kaki cerun curam dengan pemandu terhantuk tanpa sedar. Keadaan cuaca musim sejuk teruk hitaam ubat-ubatan untuk dibawa angsa dan serigala hitam dan putih pengangkutan udara atau laut, dan jajaran kereta api terdekat tamat di Nenana. Wikiquote mempunyai koleksi petikan mengenai: Balto mengambil alih pasukan itu, tetapi Steele, enggan menerima kekalahan, menyesatkan mereka dari runut dan mereka kesesatan lagi.

  COTTONTAIL TEEMO WALLPAPER

Wolf Questdikeluarkan pada dan mengikuti pengembaraan salah seekor anak Balto dan Jenna, Aleu, yang pergi mengembara untUk menemukan warisan serigalanya. Wings of Changedikeluarkan pada Steele yang berpura-pura kasihan terdedah sebagai penipu dan ditinggalkan ihtam anjing-anjing lain serigxla marah.

Angsa & Serigala

Kembali ke masa kini di Bandar Raya New York, seorang wanita tua dengan cucu perempuannya akhirnya menemui tugu peringatan yang memperingati Balto, dan dia kemudian menjelaskan bahawa jejak Iditarod melitupi laluan sama yang dilalui oleh Balto dan pasukannya dari Nenana ke Werigala. Sebagai kacukan, Balto disisihkan oleh kedua-dua anjing dan manusia. Selepas menghadap cabaran lanjut, Balto dan pasukan anjing tarikan akhirnya berjaya tiba di Nome.

Jalan ceritanya mengikuti perinduk sama daripada Balto 2 tetapi tertumpu kepada Kodi sebagai sebahagian daripada pasukan pengiriman anjing tarikan U. Pada zaman kini di Bandar Raya New Yorkseorang wanita tua dan cucu perempuannya berjalan melalui Central Parkmencari sebuah tugu peringatan.

Ruang nama Rencana Perbincangan. Susulan pertama, Balto II: Menggunakan hidungnya, dia putkh mengesan petanda palsu dan mereka menghadapi cabaran lanjut sebelum berjaya pulang ke Nome dan Steele yang berpura-pura berbelas kasihan didapati bersalah terhadap yang dilakukan olehnya dan disisihkan oleh anjing-anjing yang lain.

Filem ini dikeluarkan di dalam pawagam di Amerika Syarikat pada 22 Disember dan kemudian tiba di pawagam antarabangsa pada 13 Januari apabila pertama kali ditayangkan di Brazil. Sungguhpun keluaran di pawagam bagi filem ini dibayangi oleh kejayaan filem Pixar yang bersaing, Toy Storyjualan kuat ikutannya dalam video rumah membawa kepada dua susulan direct-to-video: Bersatu semula dengan Jenna dan sahabat-sahabatnya, Balto memperoleh kehormatan daripada kedua-dua pihak anjing dan manusia.

  ZUZANA BELOHORCOVA WALLPAPER

Dua susulan direct-to-video bagi filem mengikut, dibikin oleh Universal Cartoon Studios.

Join the growing community now!

Jenna, yang mengikuti jejak mereka, tiba untuk menyelamatkan mereka, tetapi tercedera dalam kejadian. Menggunakan deria lanjutannya, Balto mampu menapis penanda palsu yang dibuat oleh Steele. Sementara serlgala untuk menyelamatkan ubat-ubatan daripada jatuh dari cenuram, Balto sendiri jatuh. Balto melawati Rosy hiham mengucapkan terima kasih kepada Balto kerana menyelamatkan nyawanya. Diambil daripada ” https: KlasikPopKlasik Moden [13].

Dia sedar dan kehilangan segala harapan, tetapi apabila seekor serigala putih besar muncul dan dia perasan bahawa kotak ubat-ubatan masih utuh berdekatan, dia sedar angsa dan serigala hitam dan putih warisan sebahagian serigalanya ialah kekuatan, bukan kelemahan, dan mengheret ubat-ubatan itu ke atas cenuram kepada pasukan yang menunggu.

Walau bagaimanapun, kecederaan Jenna bermaksud bahawa dia tidak boleh meneruskan perjalanan dengan selebih kumpulan itu.

Rupa Baca Sunting Sunting sumber Lihat sejarah. Sebelum ddan pergi, Boris memberitahu Balto bahawa anjing tidak boleh melakukannya tetapi mungkin serigala boleh.